Webdesign

SEO - Zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid in de zoekmachine Google is een belangrijk onderdeel van uw website. Zeker zo belangrijk als het grafische aspect. Daarom pakken wij tijdens het webdesign SEO ook serieus aan en zorgen wij ervoor dat dit vanaf het begin perfect in elkaar zit! Ook al ziet u dit aan de voorkant niet. Als dit goed gebeurt maakt dit ontzettend veel uit voor uw Google ranking. Maar wij kunnen dit niet zonder u. Voor een goede zoekmachine optimalisatie is hoogwaardige content nodig en relevante tekst. Hoe meer u over uw bedrijf kunt vertellen op de website, hoe krachtiger wij de SEO voor u kunnen realiseren. Relevante content is een enorm belangrijk punt voor uw Google ranking voor zowel mobiel en pc. Kijk eens goed naar de teksten van uw concurrenten en dan met name naar de bedrijven die het goed doen in Google. Maak hierbij wel even onderscheid tussen de websites die echt goed ranken in Google en de websites die bovenaan staan met een Google advertentie. U herkent advertenties door het blokje met Adv. erin geschreven. Deze websites betalen ervoor om bovenaan te staan. Het kost hun geld als iemand via de advertentie hun website bezoekt. Dit heet SEA (search engine advertising), natuurlijk kan dit ook voor uw website en helpen wij u hier ook graag mee.

Toch is een goede SEO (search engine optimalisation) qua prijs / kwaliteit verhouding veel interessanter. Denk er maar eens over na, bij SEA betaald u ervoor om in een aangegeven periode in bepaald gebied hoog in Google te staan. U betaald dan per click op uw advertentie een bepaald bedrag. Bij SEO daarin tegen betaald u voor een technisch degelijk opgezette website die naargelang de kwaliteit en hoeveelheid content hoog zal scoren in Google. Het kost u dan niks extra en u staat toch hoog in Google! Het verbaast ons zelfs vaak hoeveel bedrijven uitgeven aan SEA terwijl ze veel meer rendement kunnen halen uit SEO.

SEO Conclusie:
Lever goede relevante tekst aan zodat wij uw website echt goed kunnen inrichten voor Google. Wij helpen graag uw tekst te optimaliseren voor SEO mocht u dit wensen! Er komt namelijk best veel bij kijken en het lijkt vaak niet allemaal even logisch.

Wat is belangrijk voor een goede website?

  • SEO geoptimaliseerde tekst – Zoals gezegd een grote en zinvolle hoeveelheid tekst/content is en blijft de hoofdzaak (denk aan min 300 woorden per pagina). Natuurlijk bestaat de content van uw website niet alleen uit tekst maar hier komen we later op terug.
  • Gebruikersinterface (UI design) – een goede SEO zorgt voor bezoekers op uw website. Dan zijn we er nog niet. Wij zorgen ervoor dat uw website goed en gemakkelijk te navigeren is. Dit zorgt ervoor dat mensen ook graag rondkijken op uw website. Een gemakkelijke user interface is erg belangrijk om bezoekers op uw website te houden. UI design zorgt ervoor dat mensen ook graag rondkijken op uw website en dit is natuurlijk wat u wilt. Zo komen we meteen ook tot stap 3.
  • Conversie – nu de potentiële klant op uw website is wilt u natuurlijk dat uw website ook het gewenste effect heeft. Hoe word de bezoeker een klant? Hier helpen wij u een handje en richten uw website zo optimaal mogelijk voor u in op dit gebied. Het moet gemakkelijk zijn voor de bezoeker om tot actie over te gaan. Met alleen bezoekers bent u er natuurlijk niet, conversie is heel belangrijk en een belangrijk punt om te optimaliseren in het design.
  • Design & fotografie – een website waar mensen graag op surfen heeft natuurlijk ook een bepaald uiterlijk nodig, dit punt mag u geheel aan ons overlaten. Wij maken hiervoor ook krachtige foto’s bij u op locatie. Het oog wil ook wat en daar zorgen wij met fotografie & doordacht design voor!

Recente webdesign projecten

Hieronder vind u een aantal van onze meest recente webdesign projecten. Zoals u ziet houden wij van eenvoud en duidelijkheid in een mooi jasje. Uit ervaring weten wij dat bezoekers binnen een paar tellen beslissen of ze een site verder bekijken of dat ze verder surfen. Is uw website eenvoudig in gebruik dan bent u een stap voor.

Koakpunt

Koakpunt

http://www.koakpunt.com/

Glow Hair Gulpen

Glow Hair Gulpen

http://www.glowgulpen.nl/